duminică, 23 ianuarie 2011

photo of the day 23.01.2011

Dupa cum multi dintre voi ati auzit, in aceasta dimineata Domnul l'a chemat pe fratele Chibici Samuel acasa. A fost un exemplu de slujire si de daruire pentru noi si ma rog ca Dumnezeu sa ne ajute sa pretuim pe fratii nostri cu parul alb. Frate Samuel, ai incheiat alergarea in mijlocul acestei lumi si ai ajuns acasa, la Tatal Ceresc. Atasez mai multe fotografii cu fratele Chibici Samuel.




Fratele Samuel a avut cateva dorinte mari cat a fost printre noi. Una dintre acestea a fost sa viziteze locurile pe unde a trecut Mantuitorul. Aici ne povestea despre experientele pe care le'a avut in calatoria sa in Israel.






La Sarbatoarea Roadelor din anul 2009 la Voronet.






Ultima fotografie pe care i'am facut'o fratelui Samuel, in octombrie 2010


10 comments:

Anonim spunea...

Un slujitor plin de pace si incurajare pentru multi.A ramas o marturie pentru multi care nu sunt inca pocaiti.Sunt fericit ca l-am cunoscut si am primit invataturi de la el.(Daniel Bilec)

Anonim spunea...

imi amintesc cu drag duminiciile cind venea in biserica din Vicov!!era o persoana care transmitea bucuria de a fii un copil AL LUI DUMNEZEU!!!sunt daruri unice de care ni sa dat oportunitatea sa ne putem bucura...este minunat ca am avut aceasta oportunitate!!!

Anonim spunea...

L-am cunoscut si l-am iubit pe fratele Chibici Samuel de cand eram un copil.Venea miercurea si in duminica cinei la Vicov. Il asteptam.Am invatat lucruri de capatai in acea perioada a copilariei, a adolescentei, lucruri pe care nu le-am uitat.Avea stilul lui, ne bucuram cand lua tabla si creta ca sa putem pricepe mai bine.Povestesc adesea copiilor si sotului meu experiente de neuitat traite in acea perioada. Cand venea in familie, nu uita sa ne masoare cu palma pe cei mici, sa vada dac-am mai crescut...Era distractiv. Abia il asteptam. Pentru mine a fost un model de pocainta, bunatate, blandete, facere de bine, intelepciune, etc...
Stiu ca este foarte fericit in momentele astea, ma bucur c-a scapat de suferinta. Dumnezeu sa-i mangaie pe cei ramasi aici.(Rodica Ciubotari)

catalin r spunea...

Un om care a ascultat de Domnul si care a fost ascultat de Domnul!

AB spunea...

Oameni ca Samuel Chibici ma fac sa ma uit la mine si sa ma simt ca un nimic.(dpdv spiritual). Din pacate experimentez sentimentul asta din ce in ce mai rar. Imi dau seama ca sfintii nu-s cei pictati pe pereti.

Anonim spunea...

DOMNUL SA MANGAIE FAMILIA CHIBICI IL CUNOSC DIN COPILARIE VENEAM DELA ARBORE LA IPOTESTI SI LA SUCEAVA SI IL ASCULTAM CU DRAG UN OM CALM LINISTIT A FOST PRIN LOS ANGELES SI M-A VIZITAT CU ANI IN URMA ORI DE CATE ORI VIZITAM ROMANIA TRECEAM PELA FR. CHIBICI IN IULIE 2010 L-AM VAZUT ULTIMA OARA PLEACA ACASA OAMENI DRAGI SI SCUMPI EU ZIC LA REVEDERE FRATE CHIBICI NE VOM VEDEA ACOLO UNDE NU E DURERE CI NUMAI BUCURI DOMNUL SA MANGAIE SI BISERICA MARANATA VLADIMIR SI ELENA PAHOMI LOS ANGELES

Elisei Pecheanu spunea...

Multumesc din inima lui Dumnezeu ca am avut harul sa-l cunosc personal pe fratele Samuel Chibici inca din anii tineretii mele, pe cand am intrat in lucrarea Domnului (1974). L-am cunoscut ca pe un om al lui Dumnezeu, un om linistit, un om pocait, un om sincer, un om predat in bratul Atotputernicului Dumnezeu. Am avut multe de invatat de la dansul. Acum, cand nu mai este printre noi, ma rog lui Dumnezeu sa mangaie familia, Biserica Sa si sa ne ajute si pe noi sa putem incheia frumos alergarea pe acest pamant.
Slavit sa fie Domnul pentru astfel de slujitori !
pastor, Elisei Pecheanu
Bucuresti

Unknown spunea...

Si noi, cei din Phoenix Arizona, ne alaturam tuturor celor care l-au iubit si au pretuit in fratele Samuel Chibici, nu doar un sot, tata, bunic, frate, ci omul din care emana in orice vreme, roada Duhului Sfant, asemenea ploii care coboara din Cer peste cei buni si peste cei rai, peste cei ce merita si peste cei ce nu sunt vrednici de ea.
Personal, l-am cunoscut din anii 1967, cand un alt frate preaiubit, Gheorghe Mitrofan mi-a facut cunostinta cu el si odata cu aceasta sadind in inima mea o puternica afectiune pentru Bucovina si oamenii ei.
Prin anul 1990, discutand cu fratii ipotesteni din biserica Pacea din Phoenix, multi din ei numindu-l sau chiar fiindu-le "UNCHIES", am hotarat cu totii sa-i facem invitatie pentru un an de slujire ca pastor, astfel a ajuns sa cunoasca si fratietatea din America. Regretul pe care-l avem, noi cei din Phoenix, este ca nu l-am ajutat cu potentialul de care dispuneam.
Ma bucur pentru fratele Samuel ca dorinta lui de a vedea Cetatea pamanteasca a lui David s-a realizat iar azi el e intrat pe porti de smarald in Cetatea care are temelii tari, a carui Ziditor e Acelas, Care a creat Cerurile si pamantul cu tot ce este pe el. Fie Nadejdea lui intr-o patrie mai buna decat cea pe care a lasat-o aici si Nadejdea celor ramasi in urma fratelui Samuel. Mangaiati-va si cu aceste sarace cuvinte. Amin!!!!
Octavian Dobos, in numele fratietatii din Phoenix

Anonim spunea...

Un,pocait,adevarat,demn de urmat,fara da si poate!

Anonim spunea...

Am avut binecuvintarea de a lucra cu fr. Samuel Chibici. Eram tinar pastor in Comunitatea de Bucuresti si asa l-am cunoscut. Intr-o vreme dinsul a fost presedintele Comunitatii si eu secretarul ei asa ca am fost apropiati in multe lucrari. Un om deosebit. Un om al lui Dumnezeu evlavios, un om cu drag de Domnul, de fratietate si de lucrare.
Domnul sa mingiie familia indoliata.
In nadejdea revederii in slava,
Doru Hnatiuc

Trimiteți un comentariu